SEFF logo

Akersbakken 12

Akersbakken 12 ligger rett ved Kubaparken, midt mellom Alexander Kiellands plass og Vulkan. Området er ettertraktet med meget gode servicefasiliteter og serveringstilbud.

Foto: Jørgen Egeland /Nye bilder

Møterom i 5.etasje sett utenfra. oransje stoler rundt et stort bord.

Foto: Ry Design/Nye bilder

Beliggenhet

Kontorene har en svært god beliggenhet rett ved mathallen på Vulkan og Alexander Kiellands plass. Området er omgitt av hyggelige smågater og historiske bygninger, med meget gode servicefasiliteter og serveringstilbud.  Fra Akersbakken 12 har du en flott utsikt over Akerselva med fine grøntområder i nærheten.

Lokalene

Innvendige arealer i bygget er i all hovedsak rehabilitert de siste 10 årene, hvorav 5. etasje og deler av 6. etasje ble rehabilitert i 2017 og 1.- og 2. etasje i 2018. Det ble samtidig bygget en felles takterrasse med fri disponibel bruk for alle leietakerne. Her har man fantastisk utsikt over store deler av Oslo! 

Fellesfasiliteter:

  • Sykkelparkering

Lokalene er for tiden fullt utleid, men spør oss gjerne ved behov for leie av parkeringsplass!

Foto: Jørgen Egeland/Nye bilder

Parkeringsmuligheter

Det er parkeringsmuligheter for leietakere og gjester i garasje samt utvendig på eiendommen. Det er i overkant av 80 parkeringsplasser totalt. Vi tilbyr kontraktparkering, i tillegg til korttidsparkering i bakgården fra kl. 07.00-20.00 man-søn. Det er installert ANPR som automatisk leser av registreringsnummer, for en mest mulig sømløs parkering.

Foto: Jørgen Egeland/Nye bilder

Sofa, stol og sakkosekk i inngangspartiet i 5.etasje
Sosialt område med sofaer i 5.etasje
Amfi med langbord og stoler rundt

Foto: Ry Design/Nye bilder

Rom med utsikt: Loungen i enden av lokalet i 6.etg. er en grønn oase med planter og sittegruppe. Her kan man nyte utsikten til takterrassen som ligger i forlengelse av lokalet.  Foto: Thibaut Devulder/ Kubik