SEFF logo

Kjølberggata 31

Historien om det “Nye Tøyen” har lenge vært på alles lepper. Områdeløftet skal bidra til at Tøyen oppleves som attraktivt og inkluderende. 

Tøyensk; Noe ekte, energisk, variert, unikt, genuint, oppriktig, nært, inkluderende, åpent, imøtekommende, tilgjengelig, personlig, oppriktig (…)

Her er vår del av Tøyenløftet!

Lokalene har etlekent design, som inviterer til kreativitet og en følelse av å være hjemme. Foto: Nyebilder

Om eiendommen

Kjølberggata 31 ble totalrehabilitert i perioden 2021-2023. Bygget består av kontorlokaler på 6730 kvm fordelt over seks etasjer.  Hver etasje er innredet med en kombinasjon av fleksible og faste arbeidsplasser, mindre «team-områder» med tilhørende møterom, samt sosiale soner og arbeidsrom. Bygget har rikelig med sosiale soner til større events. Første etasje består av en stor kantine bygget for å kunne servere fantastisk lunsj, en kafe/bar som er åpent for alle, og områder for pop-up-arrangementer.

Arkitekt: Stein Halvorsen Arkitekter AS

Entreprenør: Haga & Berg

Leietaker: Oda Norway AS

Miljøsertifisering: BREEAM- NOR Excellent

Leietaker har vært opptatt av at bygget skal være mer enn et kontor. Det skal være et samlingssted for hvor man kan tenke store tanker, jobbe effektivt i mindre team, bli kjent på tvers av fagdisipliner og tiltrekke seg de beste talentene fra hele verden. Foto: Nyebilder

Bærekraft og miljø

Prosjektet har hatt høye miljøambisjoner og er sertifisert i henhold til BREEAM- NOR Excellent. Bygget er utført i solide, miljøvennlige materialer, med god kvalitet og standard.  Planløsningen består av fleksible løsninger for å kunne løse fremtidige reorganiseringer. Det skal være enkelt å flytte kontorskillevegger uten omfattende rive- og byggearbeider. 

Beliggenhet

K31 har en meget sentral beliggenhet med god offentlig kommunikasjon i umiddelbarnærhet. Tøyen-bussholdeplass ligger rett utenfor eiendommen, og samtlige t-bane linjer stopper ved Tøyen stasjon, som ligger rett over veien. Går man til fots vil det være ca. 15 minutter gangtid til Oslo S med alle lokal-region- og fjerntog, bussterminal og flytog.