SEFF logo

Marstrandgata 6

Marstrandgata 6 ble totalrehabilitert i perioden 2022-2023. Prosjektet omfattet renovering av hele bygningsmassen, ny fasade og helt ny fleksibel innredning. I tillegg er eiendommen utvidet med to tilbygg i bakgården.  Bygget består av kontorlokaler på 10 549 kvm fordelt over fem etasjer. 

Foto: Nyebilder

Om eiendommen

I de rehabiliterte lokalene har NAV publikumsmottak i 1.etasje.  Utformingen av arbeidsplasser i resterende etasjer baserer seg på teamkontor/åpent landskap, møterom samt flere fokusrom. Hver etasje er innredet med tekjøkken, i tillegg til kantine i underetasjen. Bygget er også utstyrt med fasiliteter som treningsrom og servicestasjon med sykkelvask. 

Arkitekt: Stein Halvorsen Arkitekter AS

Entreprenør: KF Entreprenør

Leietaker: Oslo kommune Bydel Grünerløkka

Miljøsertifisering: BREEAM- NOR Very Good

Foto: Nyebilder

Bærekraft og miljø

Prosjektet har hatt høye miljøambisjoner og er sertifisert i henhold til BREEAM- NOR Very Good. Bygget er utført i solide, miljøvennlige materialer, med god kvalitet og standard.  Planløsningen består av fleksible løsninger for å kunne løse fremtidige reorganiseringer. Det skal være enkelt å flytte kontorskillevegger uten omfattende rive- og byggearbeider.

Foto: Nyebilder

Beliggenhet

Eiendommen har en svært sentral beliggenhet på Grünerløkka. Alle byens fasiliteter ligger kun en spasertur unna, med umiddelbar nærhet til koselige handlegater, sjarmerende caféer og spennende spisesteder. Det er enkelt å komme seg rundt med områdets gode kollektivtilbud. 

Foto: Nyebilder