SEFF logo

Scandic
St.Olavs plass

Et kompakt og moderne hotell- og konferansesenter- med Edderkoppen Scene som naturlig midtpunkt.

SEFF Holding Scandic

Foto: Helge Mikalsen/ NTB

Scandic St. Olavs plass ligger i rolige omgivelser midt i Oslo, med alt byen har å tilby i gangavstand. Hotellet er i dag et av Scandic sine største og mest moderne kurs- og konferansehotell i Oslo sentrum, med 15 fleksible møterom og stor konferansesscene. Konferanseavdelingen kan huse opptil 800 personer og har fleksible løsninger. 

Book rom på Scandic St. Olavs plass 

Rehabilitert i 2016

I juni 2016 ble bygget totalrenovert. Alle 241 rom, korridorer og fellesområder har blitt totaloppusset, resepsjonen ble flyttet og heiser er byttet ut. Den nye restauranten se.ua tilbyr et social eating-konsept i alt fra intime avlukker til langbord. Restauranten inneholder også en ny bar og lounge.

Foto: Scandic Hotels AS

Edderkoppen Scene

Edderkoppen Scene har en lang og spennende historie, ikke minst et langt repertoar av både forestillinger, revyer og show. Gamle Edderkoppen Teater lukket dørene for godt i 2015 og en
totalrenovert Edderkoppen Scene åpnet dørene i ny drakt juni 2016.
Edderkoppen Scene består av 345 sitteplasser, med en scene på hele 130 m2.

Se hva som skjer på edderkoppen

Foto: Scandic Hotels AS

Edderkoppen P-hus

Edderkoppen parkeringsanlegg er et døgnåpent anlegg som består av 69 parkeringsplasser, fordelt over tre plan. Anlegget holder høy kvalitet og har elbillading. Det er installert Autopay som automatisk leser av registreringsnummer, for en mest mulig sømløs parkering.  Bestill leie av parkeringsplass hos Onepark.