SEFF logo

Sjøutsikten
terrasse

Moderne og sjønært- når utsikt teller

Sjøutsikten terrasse ligger kun et steinkast fra indre havn i Sætre og kun noen få hundre meter fra Sætre sentrum. Alle leilighetene vender ut mot romslige, private balkonger og/eller store terrasser med flott utsikt mot Sætrepollen.

Foto: Enerhaugen Arkitektkontor AS

Arkitektene har utformet prosjektet med tanke på å gi det enkelte bygg og den enkelte leilighet sitt fortrinn. Med opparbeide de fellesarealene forsøkes det å skape et positivt supplement til hver enkelt sine private terrasser.

Foto: Enerhaugen Arkitektkontor AS

Bebyggelsen er delt opp i fire bygg, både for å skape best mulig utnyttelse av tomtearealet samt for å optimalisere lys og utsiktsforhold for den enkelte leilighet. Sammen danner de en fin helhet i prosjektet og vil gi et eksklusivt og moderne preg
– helt fra innkjøringen i garasjeanlegget, og til du har kommet opp i leilighet. Den store felles takterrassen gir ytterligere uteoppholdsmulighet og er tilgjengelig, også med heis, for alle beboere.

Det er videre lagt vekt på praktiske løsninger med enkel tilgang til parkeringsplass og øvrige fellesarealer. I tillegg til innendørs parkeringsplass i felles garasjekjeller, disponerer samtlige seksjoner en utendørs parkeringsplass på sameiets fellesareal.

SEFF Holding Sjøutsikten terrasse

Foto: Enerhaugen Arkitektkontor AS